kerti bútor

Nyári Tábor - 2021

SZERETNÉL EGY FELEJTHETETLEN KREATÍV NYÁRI ÉLMÉNYT?

2021 NYARÁN ÚJ PROGRAMOKKAL VÁRUNK! 
Garay művészeti stúdió hagyományaihoz hűen, idén nyáron is megrendezi a nyári rajzos napközis táborait. Stúdiónk biztonságos egészségügyi környezetben a kialakult helyzetnek megfelelően tartja meg táborait. 2021-ben, június közepétől hat héten át változatos tematikájú kreatív művészeti táborokkal várjuk az alkotni vágyó gyerekeket. Ha igazán tartalmas kreatív művészeti napközis tábort keresel gyermekednek a nyárra, stúdiónkban szép és igényes környezetben, Vác szívében, sok játékkal és alkotással töltheti el szünidejének egy-egy hetét.
A gyermekek képzőművész tanáraink vezetésével alkothatják végig a hetet síkban és térben, fejleszthetik kreativitásukat és színérzéküket, Rajztáboraink délelőttjein a bőséges tízórai után a szabadban (belváros,Duna-part) alkotunk, majd az étteremben eltöltött finom ebéd után, a Stúdió műtermében folytatjuk a foglalkozást egyéni és csapatos alkotással, egész délután. Táboraink limitált férőhellyel működnek, 20 főnek tudunk helyet biztosítani.

Programok: rajz, festés, textilfestés , festésitechnikák gyakorlása, Szabadtéri játékok Dekor tárgyak készítése Különböző művészeti technikák elsajátítása, filmvetítés.
Korhatár: 6+
Turnsok:
Június 21-25.
Június 28-Július 2.
Július 5-9.
július 19-23.
Július 26-30,
Augzstus 2-6.
Ár: 38.000.-
10% testvérkedvezmény.

nyári tábor vác

 

W W W. GARAYSTUDIO.HU